banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Miniklerle Anılıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Dünya Kupası’na Galibiyetle Başladı..!
banner98

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, turnuvadaki ilk maçını Amerika Birleşik Devletlerinden Georgia İnstitute Of Technology Üniversitesinin Robojackets takımı ile oynayan NEUIslanders, maç içinde onlarca atak gerçekleştirmesine rağmen maçtan 1-0 galibiyet ile ayrıldı.

Brezilya ile Berabere Kaldı…

Günün ikinci maçında ise bu sene Güney Amerika açık turnuvasını kazanan Brezilya’nın Military Engineering İnstitution Üniversitesi ile oynanan maçta NEUIslanders, 0-0 berabere kaldı. Takım maç içersinde sıklıkla atak geliştirse de rakibinin defansı açıp gol atmayı başaramadı. Ayrıca takımın iki topu direkten döndü.

Maç Sonrası Değerlendirmeler Yapılıyor…

Oynanacak diğer maçlarda da başarılı sonuçlar almak için çalışmaya devam eden NEUIslanders ekibi, oynanan maçların ardından maç sırasında yanan sıkıntıları ve hataları değerlendirerek önlemler aldıklarını belirtti. Dünyanın farklı yerlerinde geliştirilen teknolojilerle futbol oynayan robotlarla mücadele edecek olan NEUIslanders, bu yıl takımı yöneten yapay zekasını sıfırdan yazarak yarattığı daha ofansif bir robotik futbol takımıyla turnuvada iddialı olduğunu elde ettiği galibiyetlerle ortaya koydu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75