banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yarış Yücebaş’ın, Şampiyonluk Haskasap’ın..!
banner98




Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün (KKOK) organize ettiği KKTC 2015 Rapa Drift Şampiyonası’nın final yarışı, güzel bir havada ve seyircilerin yoğun ilgisiyle Cemsa Karting pistinde yapıldı. 24 aracın kayıt yaptırdığı fakat 1 aracın mekanik arıza ile katılamadığı yarışta 23 yarışmacı mücadele verdi.

Sabah saatlerinde sıralama turları ile başlayan yarışta pilotların birbirlerine yakın puanlar elde etmesi dikkat çekerken, sıralamaların en yüksek puanını 92 puan ile şampiyona lideri Edim Macila elde etmeyi başardı. İkinci Ömer Soyer 90 puan elde ederken Macila ile Şampiyonluk mücadelesi veren Enver Haskasap 89 puanla üçüncü sırayı elde etti.

Sıralamaların ardından ikili eşleşmelerin yapıldığı final yarışında rakiplerini eleyerek yarı finale kalan 4 yarışmacıdan Edim Macila İbrahim Yücebaş ile Sinam Gazi ise Enver Haskasap ile eşleşti. İlk eşleşmede Haskasap finale adını yazdırırken, Macila Yücebaş’a elenince KKTC 2015 Rapa Drift Şampiyonu Enver Haskasap oldu. Üçüncülük mücadelesinde Macila Gazi’ye üstünlük sağlayarak günü üçüncü sırada tamamlayan isim olurken günün en başarılı ismi finalde şampiyonu eleyen KKTC 2012 Drift Şampiyonu Yücebaş oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75