banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Vücut Geliştirme Sporu” Söyleşisi Yapıldı..!
banner98

 



Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nun düzenlediği Vücut Geliştirme Sporu söyleşisi geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Üniversitenin “Sorumluluk Projesi” kapsamında organize ettiği ve Ömer Gültekin Konferans Salonu’nda yapılan söyleşide Türkiye milli sporcularından Fatih Ceylan ile Mustafa Yıldız konuşmacı olarak yer aldı.


Yıldız antrenman periyodları hakkında onuştu


Türkiye milli takım sporcuları Fatih Ceylan ve Mustafa Yıldız katıldığı söyleşide konuşan Fatih Ceylan, vücut geliştirme sporcularının antrenman periyodlarını düzenlerken nelere dikkat etmeleri konularında bilgi verdi. Yıldız, ayrıca diyet döneminde nasıl beslenildiği, bir profesyonel sporcunun günlük hayatının nasıl olduğu ve olması gerektiği konularında katılımcılara tecrübelerini ve bilgilerini aktardı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75