banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Özbekistan şampiyonuna tek golle boyun eğdi..! (1-0) Alt yapıya monitör test..! DennerTopçu İkilisi Karaağaçın Zirvesine Tırmandı.. Kavgalı Maçta 2 Kırmızı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Veteran Şampiyonasına davet geldi..!
banner98




İki yıl önce çok büyük mücadeleler sonucu İspanya'da (Uluslararası Veteran Masa tenisi Birliği(IVTTS)’ne üye olmayı başaran Lefkoşa Veteranları bu üyeliğe dayanarak ITTF'in veteran turnuvalarında yer almak için girişimlerde bulunmuştu.

KKTC’nin tanınmamış bir ülke olması nedeni ile direkt davet edilmenin mümkün olmadığı ancak ITTF in masa tenisi sporu yapmak isteyenlere daima destek olacağı belirtilmişti. Konu ile ilgili Lefkoşa Veteran Masa tenisçileri Derneği Başkanı Fadıl Olguner şunları söyledi. 

“Anlaşılan ülkemizin tanınmamış olması nedeni ile bizimle direkt ilişkiye giremeyen ITTF Almanya'da turnuvayı düzenleyecek Bavarian Veteranları kanalı ile davet edilmemizi sağladı. Bu adımı ITTF ile dolaylı da olsa ilişkilerimizin başlaması açısından çok önemli görüyoruz. Yıllardır Kıbrıs Türklerinin uğradığı ambargolar karşısında sesiz kalan ITTF ısrarla gönderdiğimiz maillerden ve dostluk kurduğumuz ITTF yöneticilerinden başta Rudolf Sporer ve Roy Norton'dan etkilenerek bize bu jesti yapmıştır.

Bugün veteranlara bu kapıyı aralayan ITTF yarın Kıbrıs Türk gençliğine de aynısını yapmasın. Bu nedenle en erken zamanda Spor Dairesi Müdürümüz ile bu konuyu görüşeceğiz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75