banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor HAFTANIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI..! Artistik Cimnastikte Şampiyon Ruso Değirmenlik Zevkten 4 Köşe.. (04)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Üyeliğe devam..!
banner98

 





           Üç ay önce İspanya da yapılan IVTTS toplantısına Federasyon başkanının başkanlığında bir ekip halinde giden Yunan heyeti, Kuzey Kıbrıs’ın bir devlet olmadığını belirten yazılı itirazda bulunmuştu. Yunan heyeti, ayrıca Kıbrıs Rum Masa tenisi Federasyonu Başkanının yazdığı itiraz yazısını götürmüştü.

IVTTS bu toplantıda Rumlara da üyelik için üç ay süre vermişti. Sürenin dolması ve Rumların müracaat etmemesi üzerine Lefkoşa Veteranları tek başına IVTTS’ye üyeliğe devam hakkı kazandı.

Lefkoşa Veteran Masa tenisçileri Derneği Başkanı Fadıl Olguner dün açıkladığı basın bildirisinde bu üyeliğin her şeyden önce ülkemiz masa tenisçilerinin dış dünyaya açılması açısından çok önemli olduğunu belirtti.

 Olguner açıklamasına şöyle devam etti: “Kırk yaş üstü otomatik olarak dış dünyaya açılmaya  hakkı kazanıyor. Otuz  yaş üstü veterana hazırlık adı altında yarışabiliyor. Otuz yaş altı ise veteran turnuvalarının birçoğunda yapılan on altı yaş altı teşvik turnuvalarında veya bazı özel izinlerle Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF )turnuvalarına katılabiliyor.”

LVMTD başkanı Fadıl Olguner bu güne dek bu üyeliğin kazanılması için başta Almanya, Bulgaristan, Ispanya ve Türkiye’ye kendi olanakları ile gittiğini belirterek, devletin bundan sonra derneğe sahip çıkacağını umduğunu ve bu üyeliğin yeniden kazanılmasında büyük katkısı olan IVTTS yönetim kurulu üyesi Savaş Ertufan’ a da teşekkür etti.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75