banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Sapsızoğlu
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Üstel, Emre Kaplan’ı Kabul Etti..!
banner98

Meclis Şeref Salonu’nda gerçekleşen kabulde konuşan, Başbakan Ünal Üstel Emre Kaplan’ı elde etmiş olduğu başarıdan dolayı tebrik etti ve şunları söyledi:

“Sporcumuz Emre Kaplan, Balkan Pist Şampiyonası’nda gösterdiği başarılı performansıyla ülkemizi gururlandırmıştır. Genç sporcularımızın yurt dışında uluslararası spor müsabakalarında elde ettikleri başarılar devletimizin dünyayla kucaklaşması adına çok önemlidir.

Hükümet olarak sporcularımızı önemsiyoruz. Bu çerçevede önümüzdeki dönemde gerçekleşecek olan Avrupa Bisiklet Şampiyonası’na da katılacak olan Emre Kaplan’ın şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanması adına elimizdeki imkanları seferber edeceğiz. Emre Kaplan’ın Avrupa Bisiklet Şampiyonası kamp çalışmaları için gerekli olan desteği sağlayacağımızın da sözünü buradan veriyoruz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75