banner108
Öne Çıkanlar Gönyeliye acımadı (61) Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sapsızoğlu Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Uluslararası üç Şampiyona..!
banner98

 




Taekwondo Federasyonu tarafından organize edilen ve üç ayrı uluslararası disiplinde gerçekleştirilecek şampiyona yarın başlıyor.

WTF, GTF ve Budo disiplinlerinde yapılacak

Girne Avrasya Taekwondo Merkezi’nde gerçekleştirilecek organizasyonda Olimpik sistemde yapılacak 27. WTF şampiyonası yarın saat 10.00’da başlarken Cuma günü 14. GTF Avrasya Şampiyonası Cumartesi günü ise 2. Dünya Budo Şampiyonası müsabakaları gerçekleştirilecek.




12 Ülke Katılacak

Üç gün sürecek ve üç ayrı disiplinde gerçekleştirilecek şampiyonalara Türkiye, Kanada, Rusya, Tataristan, İran, Moldova, Azerbaycan, Ermenistan, Kazakistan, Özbekistan, Bulgaristan ve KKTC olmak üzere çok sayıda sporcu yarışacak. 

GTF Genel Kurulu yarın yapılacak

GTF gelen kurulu yarın Girne’de Kaşgar Kourt Hotel’de gerçekleştirilecek. Saat 16.00’da gerçekleştirilecek genel kurulda Federasyonun faaliyet ve mali raporları onaya sunulurken bazı konularda da kararlar alınacak.

Park ve Sweet KKTC’ye geldi

GTF Başkanı Linda Park ve başkan yardımcısı Julian Sweet Şampiyonaları izlemek ve genel kurula katılmak üzere bu akşam adaya geldi. GTF genel kuruluna katılmak amacıyla ayrıca Türkiye’nin ilk kara kuşak hocaları Hayati Akbay, Ertuğrul Gür, Öztürk Şenfert, Levent Sırmalı ve Aslan Sağlam da KKTC’ye geldi. 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75