banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Turkcell 1. Girne Maratonu 2018” Yapıldı..!
banner98



Girne Belediyesi ve EGAD danışmanlık tarafından Kuzey Kıbrıs Turkcell’in isim sponsorluğunda düzenlenen ve “Seni hiç tanımasam da senin için koşuyorum” sloganıyla yapılan maraton, “3, 7 ve 21 kilometre” olmak üzere erkek ve kadın kategorilerinde Girne Kordonboyu’nda başlayıp aynı yerde sona erdi.

ERHÜRMAN

Maratona katılan Başbakan Tufan Erhürman, her yaştan vatandaşların da katılımıyla maratonun keyifli bir ortamda gerçekleştirildiğini söyledi. Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın uzun süredir mücadele yürüttüğünü ve mali sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını anlatan Başbakan Erhürman, etkinliğin bu sıkıntılara çözüm sunacağını ve farkındalık da yaratacağını vurguladı.

Erhürman, etkinliğin, farkındalığın yaratılması ve sorunun çözümü konusunda herkesin elini taşın altına koymasının gösterilmesi açısından önemini de vurguladı. Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden de, maratona katılımın yoğun olduğunu ve şenlik havasında geçtiğini belirtti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75