banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Tenis’in Survıver’i  başladı..!
banner98







             Grup’lar forhend’ler ve bekhend’ler olarak isimlendirildi. Oyunların tümünü Gönyeli Tenis Kulübü baş antrenörü Mustafa Ülker yazmakta ve oyunları yönetmektedir.  Tenis Survivor oyunları sırasında ve oyunların sonrasında tüm gün çekimler yapılmaktadır. Oyunların tüm çekimlerini havadan ve karadan MHA ajansı gerçekleştiryor. 
Bu cekimler sonunda Tenis Survivor ulke televizyonlarimizda yayinlanacaktir.

            Gectigimiz yil 1. si ve bu yil da 2. Si yapilan survivor toplamda 7 gun surecek. Ilk 4 gunu Gonyeli Tenis Kulubunde yapilacak olan Tenis Survivor son 3 gunu yarifinal ve final oyunlari Magusa da KocaReis beach te yapilacak.

             Ilk gun yapilan oyunu kazanan takim hazir olan cadirlara yerleserek takimin ismini secme hakkina sahib oldular. Ilk gunku oyunu kazanan takim forhendler adini sectiler. Forhendler grubunda olan oyuncular Raim Ulker, Tahir Eray, Mert Altay, Barkan Uzun, Ibrahim Agun, Meril Sonakin ve Ceren Yilmaz. Bekhendler grubunda ise Mustafa Zorba, Inanc Tayyar, Acelya Ozbosnak, Celal Konuklu, Avni Avnioglu, Ilgin Yigit ve Derin Akay mucadele ediyor.

             Ilk gun yapilan 3 oyunu da Forhendler grubu kazanarak ilk gune moralli basladilar. 2. Gunun ilk oyununu kazanan bekhendler erzak kazanarak gunu ac kalmadan gecirmeyi garantilemis oldular. Yapilan 2. Odul oyununda ise kazanan takim Koca Reis beach e goturulecekti ve orda ogle yemegi verilecekti. Bu odul oyununu ise forhendler kazanarak hem denize girmeyi hemde orda ogle yemegi almayi garantilediler. Denizde guzel vakit geciren forhendler grubu geri donduklerinde biraz yorgun gozukuyorlardi ve bu yorgunluklari aksam oyunlarina da yansidi.

            2. Gunun aksam oyunlarindan ilk oyunu kazanan forhendler hemen arkasina yapilan oyunu kaybettiler ve oynadiklari neredeyse en onemli oyun olan dokunulmazlik oyununu kaybederek takimlarindan 1 kisiyi elemek zorunda kaldilar. Gece yapilan konseyde 7 kisilik grublarindan Ceren Yilmazi eleyen forhendler artik 1 kisi eksik olarak yarismak zorunda kalacaklar.



            6 gece 7 gun surecek olan Tenis Survivor oyunculari yarismada olduklari surece cadirda kalacaklar ve erzak ve oduller disinda hicbirsey yeyip icemeyecek. Yarismanin sonunda tek kazanan olacak. Final pazar gunu Koca Reis beach te Beac Tenis turnuvasi ile birlikte yapilacak. Ayni gun Eril Cambaz mini konseri ile son bulacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75