banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Yalova Mormenekşe BAF
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sonuçlar yüzleri güldürüyor..!
banner98

 







Dünya bilardosunda söz sahibi ünlü bilardocuların da mücadele etmekte olduğu şampiyonada sporcumuz Hüseyin Alnar kazananlar gurubunda ilerlerken, aralarında Berk Mehmetcik, Mehmet Şanlısoy, Hüseyin Borankan, Osman Şanlısoy ve Mustafa Alnar'ın da yer aldığı 13 sporcumuz kaybedenler 2. Turunda yollarına devam eden sporcularımız oldular. Sporcularımızın birinci hedefleri ilk 32 sporcu arasına kalmak olarak belirlendi.

Bu yıl ilk kez Uluslararası olarak düzenlenen şampiyonada 18 ülkeden 118 sporcu mücadele ediyor. Şampiyonada Alman Ralf Souquet, Danimarkalı Niels Feisen, Finlandiyalı Mika Immonel, İngiliz  İmran Majid ve Alman Ralph Eckert gibi sporcular da mücadele ediyorlar.

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu'nun (EPBF) denetim ve gözetiminde gerçekleştirilmekte olan şampiyonanın direktörlüğünü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Aşkın Burcu, Takım Liderliğini Polonya'dan Valdemar Depski, Başhakemliğini ise Çek Cumhuriyeti'nden Roman Mırakmedow yapıyor.

Geçtiğimiz gün 16 Aralık 2015, Çarşamba başlayan toplam 46,000.-Euro ödüllü şampiyona 19 Aralık 2015, Cumartesi günü oynanacak final karşılaşmaları ile tamamlanacak.







banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75