banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sertoğlu, Alnar’ı Tebrik Etti..!
banner98

Sertoğlu'nun açıklaması şöyle;

"Avrupa Bilardo Şampiyonası 23 yaş altı kategorisinde şampiyon olan Kıbrıslı Türk gencimiz Mustafa Alnar’ı tebrik ederiz. Bireysel sporcuların ülkemize uygulanan ambargolardan ayrı, yakaladığı başarılar göğsümüzü kabartıyor.

Takım sporlarında aşmamızın zor olduğu ambargolar, bireysel sporcularımızla aşılabilir. Bu alandaki mücadelemiz aralıksız devam ederken, Alnar’ın elde ettiği başarı, mücadele için bizleri daha da fazla cesaretlendirmektedir.

Bu anlamda Mustafa kardeşimin ilerleyen yıllarda da benzer başarılara ulaşacağına olan inancım tamdır.

Başarıya aç ve buna hasret ülkemize bir çok gencin hayali olan şampiyonluğu getiren Mustafa Alnar’ın, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu olarak maddi manevi yanında olmaya karar verdik. Kişisel olarak ben de ülke gençliğinin yanında olan birisi olarak genç sporcumuza elimden gelen katkıyı yapacağım.

Ülkemiz için büyük önem taşıyan bu başarıya ulaşan Mustafa Alnar’a bu vesile ile tüm futbol camiası adına tebrik ve teşekkürlerimi iletmek isterim.

İlerleyen süreçte Mustafa Alnar’ın dünya şampiyonluğuna uzanması, ülke gençliğine ilham vermesi en büyük temennimdir.

Genç sporcumuzun başarılarının artarak devam etmesini dilerim. Her başarıda futbol camiası olarak her başarılı KKTC gencinin yanında olmaya devam edeceğiz.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75