banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Senin ; Sırtımızdan Bıçaklandık..! TÜRKİYE'DEN AMBARGO YEDİK..!
banner98



Hasan Senin önceki başkan Sırp Zoran Milovanoviç ile çok iyi ilişkiler içinde olduklarını ancak başkanın değişmesi ile bu ilişkileri daha da ileriye götürmeyi beklerken bir anda Türkiyeli başkanın ambargosuyla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.


Hasan Senin sırp Zoran Milovanoviç ile her türlü engelleme ve ambargolara rağmen Alvekayası’nda uluslar arası Oryantring yarışması yaptıklarını ve iki kez uluslar arası yarışmaya KKTC bayrağını kullanmadan davet alıp katıldıklarını kaydederek “yeni başkanın Türk olması bizi heyecanlandırdı. Bir yere kadar getirdiğimiz ilişkileri daha kolay ileriye götürecektik. Ancak hiç beklemediğimiz bir yerden darbe aldık” dedi


Hasan Senin Bolu’da düzenlenen Avrupa Oryantring Federasyonu toplantısına Kıbrıs Rum kesiminin davet edildiğini ve KKTC olarak kendilerinin davet almadıklarını kaydederek “Şimdi sakın ola ambargo var onun icin Kuzey Kıbrıs’ı davet edemedik yalanının arkasına kimse sığınmasın. Uluslararası Federasyonun başkanı olan Sırp Zoran Milovanoviç Kıbrıs Rum tarafının engelleme girişimlerine rağmen KKTC’yi Sirbistan, Karadağ ve Makodenyadaki toplantılara çağırmış Rum tarafını kaale almamıştı. Zorana söz geçiremeyen Rumlar çaresiz kalınca bizimle birlikte bu etkinliklere katılmayı kabul etmişlerdi. Ne acıdır ki başkan Türk oldu ancak biz toplantıya bile çağrılmadık” diyerek sitem etti.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75