banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sapsızoğlu, Özkurt'a Plâket Takdiminde Bulundu..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) yayın akışı içerisinde cimnastik sporu özelinde hazırlanan “Takla” programına yer veren BRTK Müdür Meryem Çavuşoğlu Özkurt'a nezaket ziyaretinde bulundu.

BRT2 kanalında yayınlanan “Takla” programının yapımcılığını da üstlenen Hasan Sapsızoğlu, ziyaretle ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

“BRTK Müdürü Meryem Çavuşoğlu Özkurt'a ziyarette bulunarak 2021 yılı içerisinde çocuklarımıza verdiği değer ve özelde jimnastik, genelde ise sporumuza yapmış olduğu katkılardan ötürü kendisine plâket takdim ettik.

Kurum ve kuruluşlar işbirliği içerisinde farkındalık yaratarak çocuklarımızı ve gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutup, onların sağlıklı birer birey olmalarını sağlamamız gerekmektedir.

Bu amaç doğrultusunda verilen desteklerden ötürü başta BRTK Müdürlüğü'ne, müdürümüz Meryem Çavuşoğlu Özkurt'a, Raif hocama, Mustafa Taşel, Raif Hızal ve tüm BRTK ailesine cimnastik ailesi olarak çok teşekkür ederiz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75