banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sapsızoğlu, Erenköylü Cimnastikçilerle Buluştu..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonunda Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunun cimnastik sporunun ülke genelinde yayılması çalışmaları aralıksız sürüyor. KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, federasyon yönetim kurulu üyesi Basri Aydoğan ve deneyimli antrenör Bilgin Diker, Yeni Erenköy’de faaliyet gösteren 2 cimnastik kulübü, Altın Kum Cimnastik ve Yeni Erenköy Cimnastik kulüplerini ziyaret ederek, antrenörler, sporcular ve veliler ile görüştü. Başkan Hasan Sapsızoğlu, Yeni Erenköy’e gerçekleştirilen ziyaret sonrasında şu açıklamayı yaptı:

“Cimnastik Federasyonu olarak Yeni Erenköy bölgemizde bulunan Altın Kum Cimnastik ve Yeni Erenköy Cimnastik kulüplerimize ziyarette bulunduk. Ziyaret sırasında çocuklarımızın yanında olarak güzel ve verimli bir çalışma gerçekleşirdik. Tüm yokluklara rağmen çocuklarımızın seviyeleri gelecek anlamında bizleri çok mutlu etti. Bu seviye gelmelerine yardımcı olan kulüp başkanlarımıza, antrenörlerimize ve velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunar çocuklarımıza başarılarının devamını dileriz. Ziyaretimiz antrenörlerimiz için de bir hizmet içi kurs da olurken, ailelerimizin de yoğun ilgisi bizleri gelecek adına umutlandırdı. Cimnastik Federasyonu olarak tüm imkanlarımızla kırsaldaki çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75