banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sapsızoğlu, Anneler Gününü Kutladı..!
banner98

Hasan Sapsızoğlu tarafından yayınlanan Anneler Gününü kutlama mesajı şöyle:

“Annenin tedavi edici özelliğinin bilimsel bir gerçekliği var mı bilemiyoruz ama bize göre var. Ellerine peri tozu herhalde bulaştırıyorlar.
Aramızda olmayan tüm annelerimize Allah’tan rahmet diler hayatta olan gerçek annelerimizin de Anneler Gününü kutlarız. Allah annelerimize uzun ömürler versin.

Cimnastik Fedarasyonu, Thalassaemia hastalarına destek olacak

Cimnastik Federasyonu, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı ve Thalassaemia Derneği ile bitlikte Thalassaemia Hastaları için kan bağışı kampanyası düzenleyecek.

KKTC Cimnastik Federasyonu olarak zor bir dönemden geçerken yardıma muhtaç çocuklarımızın ve ailelerimizin yanında olarak onlara yardım elini uzatmanın mutluluğunu yaşarken yine bu dönemde kan sıkıntısı bulmakta zorlanan Thalassaemia hastalarına hayat vermek için de kan verme kampanyası düzenliyoruz.

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay’ı ve Thalassaemia Derneği ile bitlikte Thalassaemia Hastaları için kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Kan bağışı kampanyamız 14 Mayıs Perşembe 10.00 – 16.00 saatleri arasında KKTC Cimnastik Federasyonu önünde düzenlenecek. Kendini cimnastikçi olarak hisseden herkesi kan kardeş olmaya bekliyoruz.
 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75