banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) İskele Şampiyonluk yürüyüşünde..!(2-1) Kazanmak istiyorlar Ralli
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyonlar, Mezuniyet Törenini Şenlendirdi..!
banner98

Ortaokullarası cimnastik yarışmalarında kız ve erkeklerde Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu cimnastikçileri, şampiyon olarak tarihe geçmişlerdi

Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu cimnastikçileri okulun mezuniyet törenine de katılarak, eğitmenleri Nagihan Zekai eşliğinde gösteri yaptılar. Coşkulu bir şekilde gösterilerini sunan Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu cimnastikçileri, izleyenler tarafından alkışlandılar.

Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu müdürü Ergin Mazharoğlu, ise elde ettikleri başarılardan dolayı Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu cimnastikçilerini kutlayıp ödüllendirirken, geceye katılan Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ile birlikte sporcuların ödüllerini verdi.

Bu arada Şht Hüseyin Ruso Ortaokulu müdürü Ergin Mazharoğlu gecede, yıl boyunca başarı elde eden tüm branşlardaki okul sporculara ödül takdim etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75