banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Ulus Sofi Oldu..!
banner98

Federasyonun turnuva programı çerçevesinde Sırdaş Beds Valentine’s Open Golf Turnuvası geçtiğimiz günlerde Korineum Golf & Beach Resort sahasında geniş bir katılımla gerçekleşti.

Turnuvada Şampiyon 38 Puan ile Ulus Sofi oldu. Stableford formatında 18 çukur olarak oynanan turnuvada Amanda Warrender 34 Puan ile ikinci olurken, Dilek Talay ise 33 Puan ile üçüncülüğü elde etti. Turnuvanın Gross Birincisi ise 23 Puan ile Soner Yetkili oldu.

Turnuvada verilen diğer ödüller ve kazanalar:

Erkekler En Uzun Vuruş: Derviş Sam

Bayrağa En Yakın Vuruş: Lee Ivers (1.24 metre)

Kadınlar En Uzun Vuruş: Nilüfer Talay

Closest to Pin in Two-shots: Soner Yetkili (6.84 metre)

Turnuva sonrası ödül ve kupalar Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Federasyon Başkanı Ali Ratip Doğruer ve Federasyon Kaptanı ve ayni zamanda Turnuva Sponsoru Hasan Kasapoğluları tarafından takdim edildi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şampiyon Ulus Sofi Oldu..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75