banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyon Nils Feijen..!
banner98

           



          Antalya Kemer'de Kilikya Palace Hotel'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen "Pool Masters Cup Bilardo Şampiyonası"nın şampiyonu Hollandalı yıldız bilardocu Nils Feijen oldu.

          16-19 Aralık tarihlerinde 118 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonanın final karşılaşması Hollandalı sporcu Niels Feijen ile Ukraynalı sporcu Artem Koshovyi arasında oynandı. Karşılaşmayı 9 - 4 kazanan Nils Feijen şampiyonayı ilk sırada tamamlamayı başaran sporcu oldu. Başarılı sporcuların madalyaları ile şampiyon bilardocunun kupası final karşılaşmasının ardından düzenlenen tören ile verildi.



Sporcularımız Başarılı Oldu
          Şampiyonaya 20 sporcu ile katılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Mehmetali Sözgen ilk 32, Hüseyin Borankan ise ilk 16 sporcu arasına girerek büyük başarı elde ettiler.
          Bu yıl ilk kez Uluslararası olarak düzenlenen şampiyonada Alman Ralf Souquet, Danimarkalı Niels Feisen, Finlandiyalı Mika Immonel, İngiliz  İmran Majid ve Alman Ralph Eckert gibi Dünya bilardosunda söz sahibi sporcular mücadele etti.
          Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu'nun (EPBF) denetim ve gözetiminde gerçekleştirilmekte olan şampiyonanın direktörlüğünü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Aşkın Burcu, Takım Liderliğini Polonya'dan Valdemar Depski, Başhakemliğini ise Çek Cumhuriyeti'nden Roman Mırakmedow yaptı.
  

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75