banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Yıldız Adayları Kampı Yoğun Katılım ile Gerçekleşti.. Chrislin Turunç John Ebuka 1 Ay Sonra Golü Hatırladı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ruso Ortaokulu, Türkiye İkincisi..!
banner98

KKTC Cimnastik Federasyonu ve KKTC Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen KKTC Okullar arası Artistik Cimnastik müsabakalarında dereceye giren okullar, Bolu’da düzenlenen Türkiye Okullar arası Artistik Cimnastik Müsabakalarına katıldılar.

3 sene üst üste KKTC Ortaokullar arası Artistik Cimnastik Müsabakalarında şampiyon olan Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu, Türkiye Ortaokullar arası Artistik Cimnastik Müsabakalarında yarıştı. Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu, Türkiye Ortaokullar arası Kızlar Artistik Cimnastik Müsabakalarında 2. olarak büyük bir başarı elde etti.

Okul müdürü Ergin Mazharoğlu’nun büyük ilgi gösterdiği ve Bolu’da kafileye eşlik ettiği takımda Ceren Sakallı, Elif Doğan ve Nehir Demirtaş sporcu olarak yer aldılar. Beden Eğitimi öğretmeni Nagihan Zekai liderliğinde antrenörler Mustafa Erbulut eşliğinde müsabakalara hazırlandı. Antrenörler Türkay Özata ve Ayten Kasap Topal da takıma katkı koydular.

Ceren Sakallı, Elif Doğan ve Nehir Demirtaş’tan oluşan Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu Artistik Cimnastik Kız Takımı, 50,250 puanla Türkiye 2.’si oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75