banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Olguner, Eskişehir’e Gidiyor
banner98

  




Türkiye’de ferdi ve çiftlerde başarılı olan Fadıl Olguner, bu kez çift erkeklerde Eskişehirli sporcu Şenel Altın ile birlikte oynayacak. 60-64 yaş grubunda mücadele edecek olan Olguner gazetemize yaptığı açıklamada hem ferdilerde hem de çiftlerde hedefinin ilk üç içinde olmak olduğunu belirtti.


Olguner: Hedef ilk üç


Olguner açıklamasına şöyle devam etti: “Veteran masa tenisinde Türkiye’den toplam 105 kişi katılacak. Ben 60-64 yaş grubunda ferdilerde ve çift erkeklerde mücadele edeceğim. Hedefim ilk üç içine girmek. Dileğim ise masa tenisinde veteran masa tenisçi sayısının artması ve Türkiye ve diğer dış ülkelere birlikte gitmemizdir. Veteran masa tenisine dış ülkelerde maç olanağı başlamış bulunmaktadır.”

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75