banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mevsimler; İz Bırakacağım..!
banner98




Vücut geliştirme dalında gün geçtikçe daha fazla yol kateden Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Smarth Health   
Spor  Koordinatörü Meter Mevsimler, isminden bahsettirmeye devam ediyor.


WBFF’in resmi 
sporcusu olduğunu ifade eden Meter Mevsimler, 2016 yılında Toronto Dünya Şampiyonası’nda Dünya 6.’cısı olduğunu dile getirdi. İlerleyen günlerde IFBB’de yarışmaya katılacağını belirten Mevsimler, bir ilki gerçekleştireceğini ve hiçbir Türk’ün alamadığı dereceyi almayı hedeflediğini söyledi.


"Motivasyonum çok üst düzeyde, en iyi formumdayım"



Formunu koruması gerektiğinin altını çizen Meter Mevsimler, “Şu an bir yarışma olduğu zaman ekstra kuruluk ekstra definasyon demek. Bunun için yaklaşık 13 haftalık çok ciddi günde 2 idman içerecek kalori hesabımı yapmamı sağlayacak düşük karbonhidrat almamı sağlayacak çok yoğun bir tempoda çalışıyorum. Bu yarışmada maddi manevi desteğiyle yanımda olan GAÜ’dür. Şu an bu yarışma için yapmış olduğum antrenman takvimi 4 Aralık 2017’de başladı. 4 Aralık’tan itibaren şeker tüketmiyorum. Fakat motivasyonum çok üst düzeyde. Çünkü Türkiye’de büyük bir etki altında beni takip eden ve örnek alan gençlerin üzerinde ki baskıyı hissedebiliyorum. Çünkü orada alacağım bir başarı çocukların bu 
spora bakış açısını değiştirecek ve önünü açacaktır. Vücut geliştirme kariyerimde 10. senemi bitirdim ve 11. senemin içindeyim. Bu 11 senelik süre içinde en iyi formumdayım” ifadelerine yer verdi.


Meter Mevsimler'den önemli uyarılar!



Mevsimler, bu sporu diğer sporlardan ayıran özellikler olduğunu belirterek, “Bu sporsadece antrenman yapmak değildir. Bu spor hayatınızı etki altına almaktadır. Esas antrenmanınız idman bittikten sonra beslenmeyle başlar. Çoğu insan bunu yanlış yapar. Beslenmeyi doğru yapamadığınız zaman ne formunuzu koruyabilirsiniz; ne form tutabilirsiniz; ne de kilo alıp verebilirsiniz. Bu spor iradeniz ile olabilmektedir” diye konuştu. 


"İz bırakacağım"



Sözü katılacağı yarışmaya getiren Mevsimler, “Katılacak olduğum yarışma, profesyonel lige çıkma yarışmasıdır. Devletler arası federasyonuna bağlı olmadan yarışmaya gidebilirsiniz. Artık iyi 
sporcular profesyonel olma şansı yakalayabiliyorlar. Sadece yarışma kriterlerine uyumlu olmanız yeterlidir. GAÜ sponsorluğunda katılacağım yarışmaya en iyi noktamda gidiyorum ve kesinlikle iz bırakacağıma inanıyorum” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75