banner108
Öne Çıkanlar Ve Remzi Yarın İmzayı atıyor..! Mağusa Masterleri Karşıyaka Attıkça Coştu.. (62) Umut Düzdaban İstifa Etti.. Genel Kurul Kararı Alındı.. Futsalın Kraliçesi Polatpaşa
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Menteş Zorba Atletizm koşuları yapıldı..!
banner98

 





Anı koşusunu İskele Milletvekili Biray Hamzaoğulları, Yenierenköy Belediye Başkanı Mehmet Kadı, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı İskele Bölge Müdürlüğü temsilcisi Salih Taner,  Ziyamet Polis Karakolu Başmüfettişi Hüseyin Özdoğdu, şehit Menteş Zorba’nın kardeşlerinden Dr. Şerife Zorba,  Celal Zorba, Sultan Zorba,  Mehmet Zorba,  Osman Zorba,  Hamza Zorba, bölge ilkokul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar da izledi.

Törende Şehit Menteş Zorba İlkokulu Müdürü Sezgin Hamzaoğulları, Zorba ailesi adına Nurcan Çelebi birer konuşma yaparken, öğrenciler de Zorba’nın hayatını anlatıp, şiir okudu.

Bölge okullarından Şehit. Menteş Zorba İlkokulu, Yenierenköy İlkokulu, Ziyamet İlkokulu, Mehmetçik İlkokulu, Büyükkonuk İlkokulu, Yedikonuk İlkokulu, Dipkarpaz İlkokulu, Çayırova İlkokulu ve Şehit İlker Kartel İlkokulu atletleri yarıştı. Gün dolayısıyla yarışan minik kız ve erkek öğrenciler, madalya ve kupa ile ödüllendirildi.

Bu yılki etkinlikte Dr. Şerife Zorba sponsor olurken; Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı, Ziyamet Karakolu, Erenköy Lisesi, Yeşilköy Koop. Sağlık Bakanlığı, Yenierenköy Belediyesi ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) katkılarıyla gerçekleştirildi.

 

800 metre minik kız:

FERDİ:

1- Nur Çalış- Çayırova İlkokulu

2- Sıla Gözütok- Büyükkonuk İlkokulu

3- Esra Mercan- Ziyamet İlkokulu

 

TAKIM:

1- Ziyamet İlkokulu

2- Çayırova İlkokulu

3- Yenierenköy İlkokulu

1000 metre minik erkek:

 

FERDİ:

1- Cankan Kunduracı –Şehit İlker Kartel İlkokulu

2- Necmi Tilki - Şehit İlker Kartel İlkokulu

3- Buğra Kara- Şehit İlker Kartel İlkokulu

 

TAKIM:

1- Şehit İlker Kartel İlkokulu

2- Ziyamet İlkokulu

3- Mehmetçik İlkokulu

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75