banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

LSD’den 6 ödül..!
banner98

 





           İtalya Bratto Uluslararası Satranç Turnuvası’nda 12 sporcu ile kayılan LSD’de 6 sporcunun ödül alması büyük bir başarı olarak nitelendirildi. Kadınlar kategorisinde Aynur Samancı ödül alan tek sporcumuz olurken; erkekler kategorisinde ise Necat Yazman,H.Ramon Serhun, İbrahim Çelik, Ekin Arca, Doğukan Küçük ödül aldılar. İtalya Bratto Uluslararası Satranç Turnuvası’nın ödül töreninde, Lefkoşa Satranç Derneği Başkanı Halil Tozakı Milan Satranç Kulüp Başkanı Claudia'ya plaket vererek teşekkür etti.


           Yurt dışı temasların her spor alanında olduğu gibi satrançta da büyük önem taşıdığını belirtenBaşkan Tozakı, “Özellikle genç sporcularımız büyük tecrübe ediniyorlar. Bunun yanında sporcularımız yurt dışı bir kampa katılmış gibi oluyorlar ve sporcularımız arasında sevgi saygı ve kardeşlik duyguları pekişiyor” şeklinde konuşarak, katkıda bulunan gerek sponsor ve gerekse devlet yetkililerine teşekkür etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75