banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Konuklu,Kostas’ı geçemedi..!
banner98

 







Avrupa Bilardo Şampiyonası “Veteran”larda mücadele eden sporcumuz Emir Konuklu Güney Kıbrıslı bilardocu Kostas Konnaris ile oynadığı karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldı. Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından 8-16 Ağustos tarihlerinde Arnavutluk’un Tiran kentinde gerçekleştirilmekte olan “Avrupa Veteranlar Bilardo Şampiyonasında mücadele eden sporcularımızdan Emir Konuklu”10 Top” da oynadığı ilk karşılaşmada Hırvat sporcu Vedran Gracin’i 7-4 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. İkinci turda Finlandiyalı sporcu Markku Tavionen’e 7-6 mağlup olan Milli sporcumuz bir sonraki turda eşleştiği bir diğer Finlandiyalı sporcu Tero Kavionen’i 7-4 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Sporcumuzun 4’üncü turdaki rakibi Güney Kıbrıslı sporcu Kostas Konnaris oldu.

Heyecan Yarattı
Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası “Yıldızlar”da Mustafa Alnar’ın, “Gençler”de ise Osman Şanlısoy’un 3’üncülük madalyası alarak büyük bir başarıya imza atmalarının ardından Milli sporcumuz Emir Konuklu’nun Güney Kıbrıslı sporcu Kostas Konnaris ile eşleşmesi bilardo camiasında büyük heyecan yarattı.
Kostas!ı Geçemedi
Dün saat 11:00’de oynanan ve her iki sporcunun da Milli Takım formaları mücadele ettikleri karşılaşmanın ardından sevinen karşılaşmadan 7-2’lik galibiyet ile ayrılan Güney Kıbrıslı bilardocu Kostas Konnaris oldu.  Bu sonucun ardından sporcumuz Emir Konuklu “10 Top”a veda ederken, Güney Kıbrıslı sporcu Kostas Konnaris bir üst tura yükselerek yoluna devam eden sporcu oldu.
Yokluklar İçinde Başarı
Gerçek anlamda Avrupa Şampiyonalarında mücadele etmekte olduğumuz spor dalı olan Bilardo’da federasyon ve sporcular maddi zorluklarla mücadele ederken, elde edilen başarılar yüzümüzü güldürmeye devam ediyor.  Bilardo sporunda yaşanan bu çelişki sporseverler arasında, “Yokluklar içinde başarı”        şeklinde yorumlara sebep oluyor.
Son olarak 2010 yılında Polonya’nın Kielce kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Güney Kıbrıs ile takım karşılaşmalarında eşleşerek mücadele eden bilardocularımız. Daha sonra gerçekleşen başka bir eşleşmede Güney Kıbrıslı sporcuların maça çıkmamaları EPBF tarafından cezalandırılmalarına sebep olmuştu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75