banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Ve Remzi Yarın İmzayı atıyor..! Mağusa Masterleri Karşıyaka Attıkça Coştu.. (62) Umut Düzdaban İstifa Etti.. Genel Kurul Kararı Alındı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Keleş, seminerde bilgilerini paylaştı..!
banner98

Sprint Koşular Koordinatörü Aydın Çetin ve Yardımcısı Ahmet Ali Baş'ın organizatörlüğünde gerçekleşen toplantılar geçen yılın değerlendirilmesi, gelecek yılın planlaması ile sprint özelinde uygulanabilecek testler, sakatlıkların önlenmesi, IAAF katılım standartları, 4x100m Analizleri ve sprint antrenmanının yıllık planlaması konularında bir dizi seminerler de verildi.

kazanılan toplam 456 uluslararası madalyanın 156’sının sprint branşında kazanıldığına vurgu yapılırken; Akdeniz Oyunları, Avrupa Şampiyonası ve Kıtalararası Kupasında erkekler 4x100m’de alınan ikinciliklerin yıla damga vurduğuna dikkat çekildi. Ülkemizin başarılı Antrenörü Celal Keleş'in de geçmiş yıllarda olduğu gibi davet edildiği toplantıda ''Sprint Antrenmanının Yıllık Planlaması'' konusunda katılan antrenörlere bir seminer verdi. Sprintin genel ve özel yıllık planlaması hakkında bilgiler aktaran Keleş aynı zamanda Avrupa Şampiyonası süresince Berlin'de katılmış olduğu Coaches Club seminerlerindeki son uygulama bilgilerini de antrenörlerle paylaştı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75