banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Ve Remzi Yarın İmzayı atıyor..! Mağusa Masterleri Karşıyaka Attıkça Coştu.. (62) Umut Düzdaban İstifa Etti.. Genel Kurul Kararı Alındı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karabetça, Ataoğlu’nu Ziyaret Etti..!
banner98

Karabetça kabulde yaptığı konuşmada, ülkenin tanıtılması adına bir çok uluslararası organizasyonlarda görev aldığını ve bu organizasyonlarda başarılı sonuçlar aldığını söyledi. Son olarak Amerikan Yüzme Derneği tarafından Los Angles’ta gerçekleştirilen ve dünyaca ünlü yüzme eğitmenlerinin katıldığı seminerde ödüle layık görüldüğünü belirten Karabetça, başarılarının hem Türkiye’de hemde yabancı ülkelerde konuşulduğunu belirtti.

“Dünya ASCA Koç Klinik Organizasyonu”nda 2 bin 500 katılımcı arasında yüzme antrenman programlarında çocuk gelişimi ve büyüklerin antrenman programlaması dalında ödüle layık görüldüğünü anlatan Karabetça, kazandığı ödül ile birlikte Bakan Ataoğlu’nu ziyaret ederek, yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

ATAOĞLU

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ise konuşmasında Mert Karabetçayı yakınen takip ettiğini söyleyerek bireysel anlamda elde ettiği başarıların önemine vurgu yaptı. Ataoğlu, yıllardır özveri ile mücadele veren Mert Karabetça’nın ülke tanıtımı anlamında da önemli katkıları olduğunu ve bu durumun kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Ataoğlu, Karabetça’nın başarılarının yanı sıra yüzme okulunda yetiştirdiği öğrencilere de örnek olduğunu dile getirerek, bundan sonraki organizasyonlarda da ayni başarıları göstermesini diledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75