banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İtalya için mücadele ediyorlar..!
banner98

  




       Lefkoşa Satranç Derneği’nin (LSD) bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Piramit Satranç Turnuvası önceki akşam oynanan 1’inci tur karşılaşmalarıyla başladı.

        32 firmanın yaptıkları bağışlarla yer aldıkları 3’üncü Piramit Satranç Turnuvası’nda sporcular, elde ettikleri galibiyetlerle piramitin en üst basamağı olan Telka Kablo basamağına ulaşabilmek için mücadele edecekler.

Bağışlara Teşekkür

       İlk turnuvada elde edilen gelirle Hollanda’ya, ikinci turnuvada elde edilen gelirle ise Fransa’ya gittiklerini anımsatan LSD Başkanı Halil Tozakı, turnuvanın ilk turunda LSD’li genç sporcuların bu yıl İtalya’da uluslararası deneyim kazanacaklarını açıkladı.Tozakı, “Uluslararası deneyim, sporcularımız için en büyük eksikliktir. Bu eksikliği gidermemizde bağışları ile bizlere yardımcı olan tüm müesseselere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

      Hakemliğini Hasan Akgün’ün yaptığı turnuva haftada bir gün Cuma akşamları saat 18.30’da oynanacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75