banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor Kansız ve Çetine Tam Destek..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele’nin Tatlı ikizleri Asya ve Asena’nın gurur gecesi..!
banner98

 



           4 yıldır Kickboks spor dalında büyük başarılara imza atan ve 4 yılda 3 şampiyonlukla adını Kickboks sporuna altın harflerle yazdıran başkanlığını Ömer Tatlı’nın, antrenörlüğünü Zeki Basri’nin yürüttüğü Tatlı Spor Kulübü başarılara doymuyor.


Büyük başarılar elde ederek buralara gelen bordo mavili ekip kariyerine bir yenisini daha eklemeyi bildi. Kickboks Federasyonu tarafından yapılan siyah Kuşak Dan sınavlarında Tatlı Spor Kulübü sporcularından Asya ve Asena Hoşoğlu ikiz kardeşler sınavdan başarıyla geçerek siyah kuşağın sahibi oldular.


Tatlı spor Kulübü yarın akşam İskele Spor Salonunda bölge halkı önünde Asya ve Asena kardeşlere kuşaklarını İskele Kaymakamı Ahmet Cenkmusaoğluları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Spor Dairesi sorumlusu Cüneyt Göçer ve Tatlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Tatlı tarafından takdim edecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75