banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Forest Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Girne Maratonu’na Sponsor Desteği..!
banner98



 “Seni hiç tanımasam da SENİN İÇİN KOŞUYORUM” sloganıyla 8 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek maratonun geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak.

Girne Kordonboyunda başlayıp aynı yerde sona erecek, erkek ve kadın kategorilerinde 3, 7 ve 21 kilometre” koşulacak maraton için 3 Nisan 2018 tarihinde Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde de bir kayıt masası oluşturuldu. Hastane ve üniversite personelinin yoğun katılım gösterdiği 1. Girne Maratonu’na 59 kişinin kaydı gerçekleştirildi.

Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Nail Bulakbaşı, bu kadar geniş çapta düzenlenen maraton etkinliği ile sağlıklı bir yaşamın ön koşulu olan sportif etkinliklere dikkat çekilmesinin önemine işaret ederek bunun yanında sosyal sorumluluk açısından farkındalık yaratan bu etkinlik ile maddi ve manevi olarak bu alanda gönüllü çalışan bir vakfa destek verilmesinin de çok değerli bir çaba olduğunu kaydetti.

Prof. Dr. Bulakbaşı, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi olarak böylesi özel bir etkinliğe destek sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, maratona kaydolup destek veren Hastane ve Üniversite personeline teşekkür etti. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75