banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Girne Maratonu Nisan’da yapılıyor..!
banner98

 





Girne Belediyesi ve EGAD danışmanlık tarafından Kuzey Kıbrıs Turkcell’in isim sponsorluğunda 8 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek ve geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacak “Turkcell 1. Girne Maratonu” ile ilgili bugün Grand Pasha Otel’de bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında, “Seni hiç tanımasam da, senin için koşuyorum” sloganıyla gerçekleştirilecek maratona katılım için tüm halka çağrı yapıldı. Girne Kordonboyunda başlayıp aynı yerde sona erecek maraton, “3, 7 ve 21 kilometre” olmak üzere erkek ve kadın kategorilerinde gerçekleşecek. Katılım ücreti 20 TL olarak belirlenirken, kayıtlar 23 Mart’ta başlayacak.


Güngördü: Yardımlaşma ve dayanışma için önemli


Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, sportif bir etkinlik yanında sosyal sorumluluk ve farkındalık etkinliği olacak maratonu bu yıl ilk kez Girne’de düzenleyecek olmalarından dolayı büyük bir mutlulukve heyecan duyduğunu söyledi. Nidai Güngördü, maratondan elde edilecek gelirin Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacağını belirterek, maraton sayesindetoplumda giderek azalan yardımlaşma ve dayanışma kültürünün canlandırılmasına katkıda bulunulacağına dikkat çekti. Güngördü, etkinliğe sponsor olan şirketlere teşekkür ederek, herkesi maratona katılmaya davet etti.



Adalı: Maraton 3 kategoride gerçekleşecek


Egad Danışmanlık ve MPower Sports Club İşletme Direktörü Halil Emrah Adalı, maratonu düzenlemelerindeki amacın sağlık ve yaşam kalitesini yükseltmek için geniş katılımcı kitlelerine ulaşıp, spor ve egzersize olan ilgiyi artırmak olduğunu söyledi. Emrah Adalı, maraton sayesinde sürekli büyüyerek gelişen Girne’nin adını yurtdışına duyurmak istediklerini belirterek, bunun yanında sosyal sorumluluk projesi kapsamında lösemili çocuklarla ilgili farkındalık yaratılacağını ifade etti. Adalı, maratonun “3, 7 ve 21 kilometre” olmak üzere erkek ve kadın kategorilerinde yapılacağını kaydetti.


Maden: Spor ve farkındalık etkinliği olacak


Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, kurum olarak topluma katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projelerinde yer almanın kendisini gururlandırdığını belirterek, ilk kez bu yıl düzenlenecek maratonun çocuklar için koşulacak olmasının önemine vurgu yaptı. Harun Maden, maratonun sportif bir etkinlik yanında aynı zamanda bir bahar şenliği olacağına işaret ederek, lösemi konusunda farkındalık yaratılıp, sorumluluk hissedileceği bir etkinlik olacağına dikkat çekti. Sosyal sorumluluk projelerinin maraton gibi uzun erimli işler olduğunu ifade eden Maden, etkinliğe gelecek yıllarda da destek olmaya devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

 

Yamaç: Çocuklar ve ailelerine umut olacak

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Mütevelli Heyeti Saymanı Hüseyin Özün Yamaç, vakfın lösemi konusunda toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak için 17 yıldan beridir faaliyetletini sürdürdüğünü ve çocuklara yardımda bulunduklarını söyledi. Yamaç, maratondan elde edilecek gelirin üye çocuk ve ailelerine bağışlanacak olmasının anlamlı olduğuna dikkat çekerek, çocuk ve ailelere umut olacak etkinliği düzenleyen ve katkı koyan herkese teşekkür etti.

 

Alagöz: Çifte gurur yaşıyoruz

Ramadan Cemil İşletmeleri kurumsal iletişim ve insan kaynakları yöneticisi Yeşim Alagöz, 1943 yılından beridir sanata, spora ve sosyal yaşama destek verdiklerini belirterek, şirketin ismini gururla taşıdığı Ramadan Cemil’in doğum günü olan 2 Mart günü organizasyona desteklerini açıklamanın heyecanlarını ve mutluluklarını ikiye katladığını kaydetti.  

 

Eminoğlu: Kanserlilerin yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz

Magic Touch Group Direktörü Özlem Özbek Eminoğlu, herkesin ailesinde artık bir kanser hastası olduğuna işaret ederek, maddi ve manevi anlamda desteğe ihtiyaç duyduklarını çok iyi bildiklerini söyledi. Özbek Eminoğlu, maratonun Girne’de gerçekleşecek olması ve elde edilecek gelirin kanser hastalarına bağışlanacak olmasının önemine dikkat çekerek, herkesin maratona katılması için çağrıda bulundu.

 

Eminoğlu: Halkımız maratona sahip çıkmalı

Mehmet Eminoğlu Investment Direktörü Mehmet Eminoğlu, spor yanında sosyal bir sorumluluk içeren maratonun önemine vurgu yaptı. Mehmet Eminoğlu, halkın maratona sahip çıkarak, yoğun bir katılıma gerçekleşmesini beklediklerini kaydetti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75