banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Eskrimde Şampiyon GAÜ..!
banner98

 





Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde 14-16 Mart tarihlerinde yapılan Üniversiteler Eskrim Türkiye Şampiyonasının ikinci gününde Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)  Erkek Kılıç Takımı (Volkan Şener, Alper Akkuş, Utku Tüz) ODTÜ ve Bilgi Üniversitesini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Ayrıca aynı gün oynanan GAÜ Bayan Flöre Takımı da (Beril Uslular, Tuğba Nur Kuru, Tülay Kuruçolak) Türkiye üçüncüsü olarak ikinci kupayı üniversitelerine kazandırdı. Müsabakaların son gününde ise GAÜ Erkek Flöre takımımız

(Burak İpek, Oğuzhan Beyoğlu, Doğukan Uğur Balkan) üniversitesine üçüncü kupayı götürmek için ter dökecek. Müsabakaların ilk gününde ise Erkek Kılıç Takımı sporcusu Volkan Şener Ferdi Türkiye Şampiyonu olmuştu. 

GAÜ Eskrim Takımı Ömer Aydın antrenörlüğünde ve Yrd. Doc. Dr. Muzaffer Doğgün'ün kafile başkanlığında 17 Mart tarihinde adaya dönüş yapacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75