banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Sapsızoğlu
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ertuğruloğlu, Raşit ile Görüştü..!
banner98

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tolga Ahmet Raşit ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni dönem ziyaretleri çerçevesinde KKTC Dışişleri Bakanı Sn. Tahsin Ertuğruloğlu’nu makamında ziyaret etti.

06 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilen 9. Olağan Genel Kurul ile göreve başlayan Başkan Tolga Ahmet Raşit ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gerçekleştirilen ziyaret esnasında, derneğin kurucu üyesi de olan Sn. Ertuğruloğlu’na üzerinde ismi yazılı olan Fenerbahçe forması takdim etti.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tolga Ahmet Raşit, sıcak karşılama için Bakan’a teşekkürlerini sundu. Yönetim Kurulu Üyeleri ve iyi bir Fenerbahçeli olan Sn. Ertuğruloğlu arasında Fenerbahçe ile ilgili ülkemizde yapılabilecek etkinlikler hakkında sıcak bir sohbet gerçekleştirildi. Bakan Ertuğruloğlu, başkan ve yönetim kurulu üyelerine, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75