banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Deniz Fahri, Ege’de Üçüncü..!
banner98

13-14 Nisan tarihlerinde 60 otomobil ve 120 sporcunun katılımıyla düzenlenen organizasyon 107,25 kilometresi özel etap olmak üzere toplam 258,78 kilometre uzunluğundaki parkurda koşuldu.
KKTC’den yarışa katılan Deniz Fahri – Bahadır Gücenmez ikilisi yarışı 3. Bitirerek sezonun ilk yarışında hanelerine çok değerli puanları yazdırmayı başardı.
13 Nisan Cumartesi günü Euphoria Aegean Resort Hotel‘de Seferihisar Belediye Başkanıİsmail Yetişkin, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ve TOSFED Başkan Yardımcısı Ömer Tolon‘un katılımıyla gerçekleştirilen start seremonisinin ardından iki gün boyunca hem rakiplerine, hem de zorlu etaplara karşı mücadele veren ekipler arasında büyük çekişme yaşandı.
3 yıl aradan sonra yeniden Türkiye Ralli Şampiyonası’na dönen Castrol Ford Team Türkiye takımından Murat Bostancı-Onur Vatansever Ford Fiesta R5 ile ikinci özel etapta ele geçirdikleri liderliği yarışın sonuna kadar korumayı başararak Obel Cıvata 29. Ege Rallisi‘ni kazanan ekip oldular.
BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile yarışan son 2 yılın Türkiye Şampiyonu Burak Çukurova-Vedat Bostancı ekibi, 12.5 saniye farkla ikinciliğe ulaşırken, power stage (avantaj etabı) kazanan taraf olarak ekstra 5 puanı hanesine yazdırmayı başardı.
BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 ile yarışan bir diğer ekip Deniz Fahri-Bahadır Gücenmez ise üçüncülüğü elde eden ekip olarak podyumu tamamladı. Zorlu ralli sonunda markalar birincisi Castrol Ford Team Türkiye olurken, takımlar birinciliğini de BC Vision Motorsport elde etti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75