banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Değirmencioğlu, Ironmanleri kabul etti..!
banner98

3.8 kilometre yüzme, 180 kilometre bisiklet ve 42.2 kilometre koşu parkurundan oluşan Ironman şampiyonasının İrlanda ayağına Ares triatloncuları Cem Dağdelen ve Hüseyin Arhan katılmıştı. Kulüp başkanı Ahmet Özsoy da sporcularla birlikte İrlanda’ya gitmişti.

İrlanda’da bu yıl ilk kez yapılan Ironman şampiyonasında çok kötü hava şartları ile mücadele eden sporculardan Cem Dağdelen finişe ulaşmayı başarırken Hüseyin Arhan ise bisiklet parkurunun 150’inci kilometresinde yarışı bırakmak zorunda kalmıştı. Aşırı soğuk, yağmur ve rüzgarın etkisi ile vücudu hipotermiye giren Hüseyin Arhan yarışı bitirememişti.


Toplam 60 ülkeden yaklaşık 2000 sporcunun katıldığı ve sporcuların yüzde 20sinin tamamlayamadığı yarışmanın ardından ülkemize gelen heyeti kabulünde konuşan Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, kazasız ve sağlıklı bir şekilde ülkemize gelen sporcuları kutladı ve her yarışın bu şekilde meydan okuma olduğunu hatırlatarak “önemli olan bu tip durumlardan ders çıkarmaktır. Bu sebepten ötürü her zaman sporcularımızın daha çok dış temaslara katılmasını destekliyoruz ve katkı koyuyoruz. Ülke sporcularımız her koşulda her şartta sınav vermeli ki gelişimine katkıda bulunsun” dedi.


Değirmencioğlu, zorlu parkurda finişe ulaşan Cem Dağdelen’i kutlayıp, Hüseyin Arhan’a ise en önemli şeyin sağlık olduğunu hatırlattı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Değirmencioğlu diğer tüm sporcular gibi Hüseyin Arhan’ın da yılmadan çalışmalarına devam etmesini isteyerek sözlerini noktaladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75