banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Şampiyon 1.Piyade Alayı Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Akıncı, Maratona Eşi İle Birlikte Katılıyor..!
banner98




LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Cumhurbaşkanlığını ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Akıncı ve eşi Meral Akıncı’ya maraton numaralarını takdim etti.


Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı kabulde yaptığı konuşmada, “Birlikte yürüyelim, birlikte koşalım, ihtiyaçlı kurumlarımıza birlikte katkı yapalım” diyerek, etkinliğe katılımın önemli olduğunu ifade etti.

Akıncı, “Hedeflere birlikte yürümek, birlikte koşmak toplumsal bir özelliğe dönüştükçe, toplumsal hedeflere ulaşmak çok daha kolay olacaktır.  Bu Pazar etkinlikte sadece birlikte koşup yürümeyeceğiz, bireysel katkılarla SOS’teki çocuklarımızın yüzünü biraz daha güldürecek koşulların yaratılmasında da el birliğiyle katkı yapacağız” dedi.

Etkinliğe destek de verecek olan Cumhurbaşkanı Akıncı, spor yanında, etkinlikle oluşan fon aracılığıyla iyi bir amaca katkı yapıldığını söyledi. Akıncı, Harmancı’yı ve ekibini etkinliği gelenekselleştirip düzenli olarak yapmaya devam ettikleri için tebrik etti.

HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, ise Cumhurbaşkanı Akıncı’nın gelenekselleşen maratonun en istikrarlı siyasetçi katılımcısı olduğuna işaret etti ve “Lefkoşa’da olduğu her maratona düzenli olarak katılan Cumhurbaşkanımızın verdiği toplumsal mesaj önemlidir” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75