banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çocuklar, Yaz’ı Masa Tenisiyle Geçirecek..!
banner98

Mustafa Bekiroğulları Başkanlığındaki Masa Tenisi Federasyonu, sporcu sayısını artırma, ülke gençlerinin masa tenisi dalına ilgisini artırma ve ülkeye sağlıklı bireyler yetiştirme amacıyla yazın anlamlı bir projeye imza atıyor.

Masa Tenisi Federasyonu, yazda boş durmayarak “Masa Tenisi Yaz Okulu”nu hayata geçiriyor. Okulların da tatile girmesiyle birlikte 27 Haziran’da başlayacak olan yaz okulu, federasyon salonunda çocuklara hem masa tenisini sevdirecek hem de spor yapmasına imkan sağlayacak.

“Haydi Masa Tenisine” sloganıyla başlayan kayıtlara ilginin de yoğun olduğu bilgisi edinildi.

“Gençler geleceğimiz”

Konuyla ilgili olarak Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları açıklamalarda bulundu.

Alt yapı eğitimleriyle sporcu sayısılarını artıracaklarını ifade eden Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Mustafa Bekiroğulları, “Ülke sporu olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Özellikle kötü alışkanlıkların arttığı son dönemde sporumuz kurtuluşumuz olacak. Çocuklarımıza ne kadar fazla spor yaptırırsak geleceğimizi bir o kadar güvence altına alırız” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75