banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Çetinkaya “ Amacımız Ülke sporuna yeni gençler kazandırmak’’
banner98

 





          Başkent Lefkoşa’daki Attila Topaloğlu sahasında bir  grup genci ülke sporuna kazandırmak  amacıyla çalıştıran Çetinkaya, bu yaptığı anlamlı görevden son derece mutlu. Gazetemize yürüttüğü faaliyetleri anlatan Çetinkaya, “Ülkede gerçekten çok yetenekli gençler var, burada sıkıntı her şeyi devletten beklemek gibi bir algının oluşması. Elbette devlet kendi üzerine düşeni yapacak yapmalıdır da ancak, bizim gibi spora yıllarını vermiş insanların da gelecek nesilleri düşünerek katkı koymamız lazım” dedi.

          Bir süre önce  ülke gençliğine nasıl bir katkım olabilir ?düşüncesiyle  yola çıktığını anlatan Şenlik Çetinkaya,  bir program çerçevesinde gönüllü gençlerle çalışmaya başladığını ve her geçen gün organizasyona ilgi duyan gençlerin sayısının artığını kaydetti. “Bu işi tamamen gönüllü ve maddi bir beklenti olmadan yürütüyoruz. İlk başladığımızda bazı aileler bir miktar katkı yapmak istediler bunu kabul ettik ancak zaman içinde bunun çok doğru olmadığını anlayarak bu katkıyı almaktan vazgeçtik. Aslında burada katkı yapması gereken ülkedeki büyük iş adamları sektörel işletmeler olmalı.

          Türkiye ve dünyada bunun çok ciddi örnekleri var” diye konuştu. Açıklamalarında, gönüllü gençlere de çağrıda bulunan Çetinkaya, “Biz her gün Attila Topaloğlu sahasında bu antrenmanlar yapıyoruz. Lefkoşa ve civarında ikamet eden genç arkadaşlar bize katılabilirler. Gönül arzu eder ki bu faaliyetler Girne, Mağusa ve Güzelyurt’ta da olsun ancak bugün bu olanağımız maalesef yok” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75