banner108
Öne Çıkanlar Yalova Mormenekşe Çağoğlu Amaara Gaziverende.. Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. Okullar Oklarını Hedefe Attı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cahitoğlu, Vücutçuları kabul etti..!
banner98

 





Ülkemizi yurt dışındaki birçok önemli organizasyonda başarıyla temsil ettiklerini aktaran KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu, yarışmalarda elde ettikleri başarılar ve başarıları elde eden sporcular hakkında Cahitoğlu’na bilgi vererek sporcuları da tanıştırma fırsatı buldu. Ziyarette aralarında ağustos ayında Kanada’nın Toronto kentinde düzenlenen Fitness Dünya Şampiyonası’nda ikinci olan Görkem Çırakoğlu ve eylül ayında Türkiye’de düzenlenen şampiyonada büyük kadınlar Fitness branşında şampiyon olan Emine Tuğcan Tunalı’nın da yer aldığı bir grup sporcuyla birlikte yöneticiler de hazır bulundu.

 

“Başarıların devamını diliyorum”

Ziyarette konuşan daire müdürü Hüseyin Cahitoğlu, KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve elde edilen başarıların önemli olduğunu söyleyerek, bu başarıların devamı için daire olarak her zaman katkı koymaya hazır olduklarını, sporcuların da durmadan çalışarak başarılarına yenilerini eklemelerini dilediğini söyledi. Daire olarak bireysel sporlara büyük önem verdiklerini yineleyen Cahitoğlu, ülkemizin adını yurt dışında başarıyla temsil eden tüm sporcuları kutladığını da aktardı.

 

 

 

  

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75