banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Mormenekşede 2 Eksik.. Gençlerde DAÜ Şampiyon..! Dumlupınar A2 Gargalar Rekorlarla Şampiyo.. (70)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cahitoğlu, Elis Sermaye’yi Kabul Etti..!
banner98

Başbakanlık’ta gerçekleşen ziyarette, Elis ziyarette Cahitoğlu’nu 2023 yılındaki başarıları ve 2024 yılı planlamasını aktardı.

İkisi Avrupa şampiyonluğu, ikisi Yunanistan ve Selanik şampiyonluğu olmak üzere, 2023 yılında ülke dışında birçok farklı ülke ve değişik latin kategorilerinde, 12 şampiyonluk elde etmiş olan minik dansçı Elis Sermaye, Hüseyin Cahitoğlu tarafından kabulünde, karşılıklı görüş alışverişinde bulunup, karşılaşılan zorluklar ve bu temsiliyetlerde çizilen yolları aktardı.

Görüşmede Cahitoğlu Elis’i başarılarından dolayı tebrik ederken, 2024 yılı içinde ona başarılar dileyerek şans diledi.

Çalışmalarını, gayretini ve başarılarını yakından takip ettiklerini dile getiren Cahitoğlu, Elis’in her zaman destekçisi olacaklarını ve başarılı sporcuların ödüllendirilmesinin önemini dile getirdi.

Son olarak Meksika Cancun’da gerçekleştirilen Euroson Latino World Salsa Championship’de ilk 5’e kalamayan Elis’e bir moral konuşması yapan Cahitoğlu, ülke adı ve bayrağı ile yapılan temsiliyetin önemli olduğunu ve sporda ülkemize yapılan ambargolardan dolayı zarar gören çocuk ve gençlerimiz olduğunu vurguladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75