banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! arenasporkolik Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Başkanlık ve Kaptanlık Kupası, Başak Ünal’ın..!
banner98
 



TC Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun yanı sıra İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Bodrum Golf Kulübü başkanları, kaptanları ile KKTC’den ve Türkiye’den 100’e yakın golfçu mücadele etti.

Turnuvanın açılışında KKTC Golf Federasyonu Golfçulara Gala yemeği verdi ve yemeğe katılan Türkiye Golf Federasyonu'na başkanı Ahmet Ağaoğlu, Sağlık Bakanı Filiz Besim, Maliye Bakanı Serdar Denktaş yaptıkları konuşmalarında, Ülkemizde olmalarından dolayı katılımcılara teşekkür ederken, Golf oynayacaklara başarı dileklerinde bulundular.

Turnuva sonrası kazananlara Korineum Golf Tesislerinde ödül töreni düzenlendi.
Turnuva sonrası düzenlenen ödül töreninde dereceye giren oyunculara ödüllerini TC Golf Federasyonu Başkan Ahmet Ağaoğlu, KKTC Golf Federasyonu Başkanı Soner Yetkili, Korineum Golf Direktörü Dr. Günay Çerkez ve misafir olarak Türkiye’den gelen başkan ve kaptanlar verdi.


Soner Yetkili Teşekkür Etti


KKTC Golf Federasyonu Başkanı Soner Yetkili, müsabakalar sonrası yaptığı konuşmada başta TC Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti ve çok keyifli bir hafta sonu geçirdiklerini belirtti. Türkiye Golf Federasyonu ve kulüpleri ile başlatılmış olan olumlu ilişkilerin daha da geliştirilmesi için başkanlığı döneminde de yönetim kurulu ile birlikte çalışmalara devam edeceklerini belirten Soner Yetkili, daha sonra söz alan TC Golf Federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu şunları söyledi:


Ahmet Ağaoğlu Faaliyetlerimiz Artarak Devam Edecek


Ahmet Ağaoğlu oyunlar sonrası yapılan ödül töreninde konuşan TC Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu “KKTC'li dostlarımızla maçlar yapmak bizler için çok keyifliydi. Başlattığımız bu ilişkilerin gelecek yıllarda da artarak devam etmesini hep birlikte sağlayacağız” derken önümüzdeki günlerde KKTC de Uluslararası bir etkinlik düzenlemeyi planladıklarını da söyledi.


Dereceye Giren Sporcular:


Net Kategorisi:

1.Başak Ünal              41 Puan

2.Ken Black               40 Puan

3.Hasab Kasapoğlu    38 Puan

 

Gross Kategorisi:

1.Colin Black             29 Puan

 

Bayrağa En Yakın Vuruş: Muzaffer Çapkınoğlu

En Uzun Vuruş Erkek: Steve Knight

En Uzun Vuruş Kadın: Alison Mitchell

En Düzgün Vuruş: Hüseyin Alp

                                                                      

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75