banner108
Öne Çıkanlar Mesaryaya tecrübe katacak..! Forest İskeleden Hayati Galibiyet.. (10) Gana Lefkoşa Darts Birliği
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Badminton Challenge Yarışmasına Yoğun Katılım..!
banner98

Yarışma uzatıldı

Federasyon yönetim kurulu yarışmaya katılımın yoğun şekilde devam etmesinden dolayı 25 Nisan 2020 tarihine kadar yarışmayı uzatma kararı aldı. Yarışmanın sonunda en iyi atış, en iyi slogan, en iyi resim ve en iyi videoyu çekene Carlton NORTH Cyprus sponsorluğunda çeşitli ödüller verilecek.

Katılımdan memnunuz

Badminton Federasyonu Başkanı Fırat DENİZ yoğun katılımdan dolayı ve sporcuların organizasyona göstermiş oldukları ilgiden dolayı memnun olduklarını belirtirken, sadece ülkemizden değil Türkiyenin çeşitli illerinden de katılımın olması yarışmaya daha anlam kazandırdığını belirtti.

Bu organizasyonlar büyük moral

Başkan Deniz videoları gönderen sporcular, aileler ve antrenörler yanında Türkiye Badminton Federasyonuna da verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Bu süreci atlatmada bu gibi organizasyonların büyük önem taşıdığını belirten Deniz evde kalarak Corona Virüsüne karşı mücadeleyi biz insanların kazanacağını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75