banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Avrupa’da Oynamalısınız”
banner98

           



         Alman Bilardo Eğitmeni Ralph Eckert bilardo sporumuz ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede başarı için Avrupa’da çok daha fazla turnuvalarda oynanması gerektiğini söyledi. 

         Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu’nun davetlisi olarak ülkemizde eğitim vermekte olan ünlü eğitmen Kuzey Kıbrıs bilardosu ile ilgili olarak çarpıcı tespitlerde bulundu. Kuzey Kıbrıs’ta genç bilardocular için güzel bir sistem kurulduğunu ifade eden Eckert, Berk Mehmetçik’in elde ettiği Dünya 3’üncülüğünün ardından başarılarına devam etmesi gerektiğini söyledi. Genç sporcularımızın başarılı olabilmeleri için Avrupa’da çok daha fazla oynamaları ve en iyi turnuvalara katılmaları gerektiğinin altını çizen ünlü eğitmen, Mili Takım sporcularının birlikte çalışmalarının da önemli olduğuna dikkat çekti.
         
        Bilardo sporunda başarılı olmak için “Sebatlı olmak”, “Zevk alarak oynamak” ve “Motive olmanın” başlıca üç konu olduğunu ifade eden Alman Eğitmen ileride Avrupa’da başarılı olabilecek çok kabiliyetli genç sporcularımız olduğunu sözlerine ekledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75