banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Aksu Başkanlığa getirildi..!
banner98

  


           İlk kez gerçekleştirilen genel kurula kurucu üyeleri katılırken, divan başkanlığını Ramadan Aksu, sekreter ise Kezban Aksu yaptı. Genel kurulda faaliyet raporu geçici başkan Mustafa Aksu tarafından okundu. Aksu,
28 Kasım 2014 yılında çalışma başlatıldığını, başta yüzme olmak üzere diğer spor branşlarında faaliyetlerini sürdürerek kurum aşamasına getirilen Kulübün tüzük çalışmaları tamamlandığını belirtti.

           Aksu Su Sporları Kulübü 20 Ağustos 2015 yılında onaylanarak resmen kurulup faaliyetlere devam ettiğini belirten Aksu,
daha iyi noktalara taşımak için çalışmalara hız verildiğini açıkladı. Mali rapor’da Ramadan Aksu tarafından açıkladı. Faaliyet ve mali rapor oybirliği ile onaylandı. Başkanlık seçiminde tek aday olan Mustafa Aksu kurucu üyelerin onayını alarak Aksu Su Sporları Kulübü derneğin ilk başkanı seçildi. Dernek başkanı seçildikten sonra kısa bir konuşma yapan Mustafa Aksu, dernek başkanlığına laik gördükleri için tüm kurucu üyelere teşekkür ederek, su sporları kulübünün gelişmesi ve büyümesini sağlamak için aynı bütünlük içerisinde çalışmaların devam etmesi noktasında kararlıklı göstermeleri gerektiği vurgusunu yaptı ve genel kurula katılanlar ayrıca teşekkür etti.

          Aksu Su Sporları Kulübü Derneği başkanı Mustafa Aksu, birlikte çalışacağı yeni yönetim kurulunu da görev dağılımları ile birlikte açıkladı.

Sekreter Ramadan Aksu

Sayman Mert Aksu   

Faal Üyeler Cenk Tahtacı, Kemal Karpaslı

Disiplin Kurulu : Ersun Kutup, Kezban Aksu

Denetleme Kurulu : Gürsel Uzun, Naci Taşeli

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75