banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ’den Holingsvorth bombası..!
banner98

 




              Katıldığı imza töreninden sonra açıklamalarda bulunan Kuanitra Holingsvorth, Uyum sorununu yapacağımız hazırlık maçlarında gidererek, yeni sezonda Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde ve Eurocup’da başarılı olmak istiyoruz. Yeni takımım Yakın Doğu Üniversitesi’nin formasını giyecek olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Türkiye’ye geldiğimden beri gördüğüm kadarıyla kulüp şartarı son derece güzel. Bu ortamda başarılı olmamak mümkün değil diye düşünüyorum. Yöneticilerimin, antrenörlerimin ve idarecilerimin bana gösterdiği bu sıcak ilginin karşılığını mutlaka vereceğim. Yeni takımım Yakın Doğu Üniversitesi’nin Şampiyonluklar kazanabilmesi için, tüm gücümle mücadele edeceğim. Sezonun başlamasını dört gözle bekliyor, yeni formamı giymek için sabırsızlanıyorum. Yakın Doğu Üniversitesi’nin başarısında katkımın en yüksek düzeyde olacağını söyleyebilirim” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75