banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Yarı Final Vizesi Arıyor..!
banner98

Yakın Doğu Üniversitesinin deplasmanda çıkacağı maç, yarın saat 16.00’da Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak. İki takımın galibiyete ulaşmak için vereceği heyecanlı mücadele, TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

Zafer Kalaycıoğlu: “Hedefimiz Adım Adım Finale Ulaşmak”

Galatasaray ile çıkacakları serinin ikinci maçını değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, öncelikli hedef olarak maçı kazanarak yarı finale çıkmak istediklerini söyledi.

Adım adım ilerleyerek bu sezonda şampiyonluğa ulaşmak istediklerini dile getiren Baş antrenör Kalaycıoğlu, “ Euro Cup şampiyonluğunu kazanan Galatasaray karşısında iyi bir galibiyetle ilk maçı kazandık. Fakat bu maç daha da zor bir atmosferde geçecek. Çünkü Galatasaray’ın çok güçlü bir taraftar destekleri var. Kendi saha avantajlarını güzel bir seyirci desteği motivesi ile en iyi şekilde kullanacaklardır. Bizde rakibimize karşı gereken hazırlıkları yaptık. İki takımda maçı kazanmak için çok sert bir mücadele verecek. Hedefimiz bu maçı kazanıp yarı finale yükselmek. İstediğimiz hedeflerimize ulaşmak için en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Oyuncularıma güveniyorum” ifadelerini kullandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75