banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, seriyi sürdürmek istiyor..!
banner98

 





Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı EuroCup ön elemelerinde İstanbul Üniversitesi’ni mağlup ederek turu geçme başarısı göstermişti. İki güçlü rakibin karşı karşıya geleceği maç, TRT Spor ve BRT 2’den naklen yayınlanacak.

Baş antrenör Kalaycıoğlu: “Kolay Bir Maç Olmayacak...”

İstanbul Üniversitesi ile deplasmanda oynayacakları maçın kolay olmayacağını ifade eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, İstanbul Üniversitesi’nin kolay bir takım olmadığını ve baştan sona çekişmeli bir maç olacağını söyledi. Baş antrenör Kalaycıoğlu, dikkatli olunması gerektiğini söyleyerek şunları kaydetti: “İstanbul Üniversitesi ile EuroCup ön elemelerinde sezon öncesinde karşılaşmıştık. İlk maçı farklı kazanmıştık. Ancak kendi sahalarında oynadığımız maçta mağlup olduk. Kendi sahalarında oynayacağımız bu maçta taraftar desteği bulacak olmalarını avantaj olarak değerlendirebiliriz. Öğrenciler güzel bir ortam oluşmasını sağlayacak ve taraftarın destek vermesi onların sahada daha agresif ve iyi basketbol oynamasına teşvik ediyor. Rakibimize saygı göstererek en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Hazırlıklarımız tamamladık ve maç saatini bekliyoruz.” 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75