banner108
Öne Çıkanlar Doğan YDÜ Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Play-Off Serisine Hazır..!
banner98

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Kadın takımı Ocak ayında başlayan Commerıcal Insurance Kadınlar Basketbol liginde oynadığı tüm klasman maçlarını kazanarak klasmanı lider tamamladı. 10-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılan Federasyon Kupası organizasyonda ise yarı final de ligde en yakın takipçisi Koopspor’u finalde ise SoyerSpor karşısında aldığı galibiyetler ile şampiyonluğa ulaştı. YDÜ, Play-off yarı final serisinde Girne Amerikan Üniversitesi ile eşleşti ve seriye 1-0 önde başlayacak. Serideki ilk maç yarın saat 17.00’de RA 25 Spor Salonu’nda oynayacak.

Takım Antrenörü Bilgin Güldoğuş, Play-Off yarı final serisi öncesi takımla ilgili yaptığı değerlendirmede, takımın haftanın 5 gün sabah fitness- şut akşam ise teknik-taktik idmanları yaparak Play-off yarı final ve final serilerine hazırlandığını, takımdaki sakatlığı bulunan tecrübeli oyuncular Damla Bagan ve Huriye Cambazoğlu’nun iyileştiğini, takımın play-off lara tam kadro hazır olduğunu belirterek, ligde mücadele eden tüm takımlara başarılar diledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75