banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) Lapta K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Milli Takım gibi..!
banner98







 Bu sezon kurduğu güçlü takımla Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ile EuroCup’ta iddialı olan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, 7 oynucusunu milli takımlara gönderdi.


Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, oyuncuların maçlarda gösterdikleri üstün performansla milli takımlara çağrıldıkları belirtilerek, sporcuların yanı sıra teknik ekipten görevlilerin de Türk Milli Takımı’na çağrıldığı bildirildi.


Milli Takımlarda Mücadele Eden Yakın Doğu’lular...

Yakın Doğu Üniversitesi kadrosunda bulunan Quantira Hollingsworth, Olcay Çakır ve Bahar Çağlar Türkiye Milli Takımı’na, Nevena Jovanovic Sırbistan, Courtney Vandersloot Macaristan, Elin Eldebrink ise İsveç Milli Takımı’nda mücadele edecek.


Sporcuların Yanı Sıra Teknik Kadro da Türkiye Milli Takım’ında yer alacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımında yer alan Yardımcı Antrenör Emre Vatansever ile Fizyoterapist Berivan Kılıç, Türk Milli takımında göreve çağrıldı. Vatansever ile Kılıç, Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Bosna Hersek ve Romanya ile yapacağı maçlarda görev alacak.


Yakın Doğu Üniversitesi Türkiye ve Avrupa Ligi’nin Yükselen Yıldızı

Güçlü altyapı, teknik ekip ve tecrübeli oyuncuları ile iddialı bir takım oluşturan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basektbol Takımı, bu sezon mücadele ettiği adınlar EuroCup D Grubunda yenilgisiz liderliğe yükselmesi ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde sahada göstermiş olduğu güçlü duruş ve başarılı performans ile dikkat çekerek, güçlü ve zorlu rakiplerden biri haline geldi.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75