banner108
Öne Çıkanlar UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy Ünal Aysal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Mersin Deplasmanında..!
banner98

 





           Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, maç, bugün saat 14:00’de Mersin Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak.

Eurocup D grubunda üçüncü hafta maçında Aluivent Miskolc takımı ile Macaristan deplasmanından galibiyet ile ayrılan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı İstanbul’a dönerek, Mersin’e gitti.

Zafer Kalaycıoğlu: “ Sahada İyi Oyunlarımızdan Bir Tanesini Oynayacağız”

Deplasmanda çıkacakları maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Başenatrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Eruocup’ın üçüncü haftasında konuk oldukları Macaristan’dan uzun bir yolculuk yaparak geldiklerini belirterek, yoğun tempoda yorgun olduklarını ancak her maçı önemsedikleri gibi bu maçta da sahada iyi mücadele edeceklerini söyledi.

Başantrenör Kalaycıoğlu, EuroCup’ta elde ettiğimiz üçüncü galibiyet sevinci ve motivasyonu ile sahaya çıkarak MBK Doğuş Hastanesi karşısında hedefimiz her zamanki gibi kazanmak. Lig’te geçen hafta deplasmandan galibiyet ile ayrılan ve galibiyet serisini devam ettirmek isteyen bir ekiple zor bir maça çıkacağız. Ancak takımın performansından memnunum, bu maç içinde gerekli hazırlıklarımız yapıp, sahada savunmamızı güçlü tutarak ve iyi basketbol oynayarak maçtan galibiyet ile ayrılmak istiyoruz” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75