banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor YDÜ Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

YDÜ, Macarları da dize getirdi..! (71-53)
banner98
 



         
          Karşılıklı basketlerle başlayan ilk periyotun ortalarından itibaren kontrolü ele alan YDÜ, rakibi karşısında skor üstünlüğünü ele geçirdi ve ikinci periyotun başında farkı 9 sayıya kadar çıkardı. Hollingsworth’un 4 faul alması ile pota altında sıkıntılı bir konuma düşen YDÜ, buna rağmen ilk devreyi 35-28 üstün tamamladı.




İkinci devre farkı açtık


İkinci devrede sahneye Angelica Robinson çıktı. Başarılı isim ard arda bulduğu sayılarla farkı 12’ye kadar çıkarttı. Bu bölümlerde Macar ekibinin direnci kırılmasına karşın, mücadeleden kopmadılar.


          Temsilcimiz son 10 dakikaya 10 sayı farkla girdi. Bu periyotta da üstün oyununu sürdüren ve kontrolü hiçbir anda rakibine kaptırmayan YDÜ, maçı 71-53’lük skor ile kazanarak 3.maçından da galibiyetle ayrıldı.



YDÜ’de 25 sayı 12 ribauntluk performans ortaya koyan Angelica Robinson maçın yıldızı olurken, Carson da 16 sayı ile oynadı.



YDÜ, Yunanistan’da tarih yazdıktan sonra dün gece de Macaristan’da tarihe bir sayfa daha eklerken Avrupa’da adını duyurmaya devam etti





Tahir TOPALOĞLU / Miskolc -MACARİSTAN

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75